Yoghurtost

Du behöver 1 l yoghurt naturell 0.5 st purjolök finhackad förvälld 0.5 st burk à 200 g peperoni grigliati 1.5 msk dill citronsaft lite salt...


4 portioner

Du behöver

  • 1 l yoghurt naturell
  • 0.5 st purjolök finhackad förvälld
  • 0.5 st burk à 200 g peperoni grigliati
  • 1.5 msk dill
  • citronsaft lite
  • salt
  • 1 msk olivolja god

Gör så här

Förbered dig i god tid genom att låta yoghurten rinna genom ett kaffefilter, gärna över natten. Blanda därefter samman alla ingredienserna och häll upp i en skål, servera till husets misobröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top