Varm champinjonsallad

Du behöver 100 g sockerärter frysta 250 g tomater 500 g champinjoner 0.5 st gräslök knippa 2 msk rapsolja 2 tsk örter (torkad kryddblandning) 1...


4 portioner

Du behöver

  • 100 g sockerärter frysta
  • 250 g tomater
  • 500 g champinjoner
  • 0.5 st gräslök knippa
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk örter (torkad kryddblandning)
  • 1 krm paprikapulver
  • 1.5 msk worcestershiresås
  • 1.5 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar nymalen

Gör så här

1
Koka ärterna enligt anvisningar på förpackningen. Kärna ur tomaterna och skiva fruktköttet. Skiva champinjonerna och gräslöken.

2
Fräs svampen i olja med kryddorna. Blanda tomatstrimlorna med svampen. Lägg upp svampen och ärterna på fat. Strö över gräslöken och häll över worcestershiresås blandad med vinäger. Vrid över svartpeppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top