Lammfärsbullar

Du behöver 1.2 kg lammfärs 1 st rödlök 4 st äggulor 1 dl ströbröd 60 g fetaost (eller 3 msk crème fraiche) 4 st vitlöksklyftor...


10 portioner

Du behöver

  • 1.2 kg lammfärs
  • 1 st rödlök
  • 4 st äggulor
  • 1 dl ströbröd
  • 60 g fetaost (eller 3 msk crème fraiche)
  • 4 st vitlöksklyftor
  • färsk timjan
  • salt och peppar
  • olja

Gör så här

Finhacka rödlöken och blanda ner den i en skål tillsammans med resterande ingredienser. Krydda med finklippt timjan, pressad vitlök, peppar och salt efter behag. Forma mindre bullar av smeten till månar eller andra valfria former. Stek lammfärsbullarna så att de bryns jämnt.


Kommentar:
Receptet kommer från Hemma bästs vårbuffé som är beräknad för 10 personer.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top