Kryddig tomatsås med ansjovis

Du behöver 6 st tomater färska 2 st gula lökar 9 st ansjovisfiléer 1 tsk oregano 3 msk persilja hackad, färsk 1 dl oliver grekiska...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 6 st tomater färska
  • 2 st gula lökar
  • 9 st ansjovisfiléer
  • 1 tsk oregano
  • 3 msk persilja hackad, färsk
  • 1 dl oliver grekiska

Gör så här

Skär tomaterna i små bitar. Skala och hacka lökarna. Låt tomater och lök koka ihop cirka 15 minuter. Tillsätt ansjovis, oregano och persilja. Servera såsen med vita bönor eller pasta. Lägg på oliverna till sist.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top