Potatissallad med valnötssmak

Du behöver 1 kg färskpotatis 1 msk rödvinsvinäger 4 msk solrosolja 1/2 tsk salt 50 g valnötter 2 färska röda lökar kaprisfrukter eller vanlig kapris...


4 portioner

Du behöver

  • 1 kg färskpotatis
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 4 msk solrosolja
  • 1/2 tsk salt
  • 50 g valnötter
  • 2 färska röda lökar
  • kaprisfrukter eller vanlig kapris

Gör så här

Tvätta och koka potatisen och låt den svalna. Blanda vinäger, olja och salt och häll över potatisen. Grovhacka nötterna och strimla löken. Blanda allt med potatisen. Dekorera gärna med de goda, stora kaprisfrukterna eller vanlig kapris.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top