Kycklingbullspett på rödkål

Du behöver 300 g djupfrysta köttbullar av kyckling 1 apelsin 1 burk rödkål 1 liten knöl färsk ingefära senap mangochutney Gör så här 1 Tina...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 300 g djupfrysta köttbullar av kyckling
  • 1 apelsin
  • 1 burk rödkål
  • 1 liten knöl färsk ingefära
  • senap
  • mangochutney

Gör så här

1
Tina köttbullarna och trä upp dem på spett omväxlande med halva apelsinklyftor. Grilla dem varma.

2
Värm rödkålen och krydda till lagom styrka med nyriven ingefära. Kålen kan även serveras kall. Lägg upp spetten på kålen.

3
Servera med senap och chutney, bröd och/eller färskpotatis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top