Dill- och rädissnittar

Du behöver 1 ankarstock eller annan kavring 100 g fetaost eller vanlig mjukost 1 knippe dill 1 knippe rädisor salt svartpeppar Gör så här Skiva...

Tillagningstid: 20 minuter
12 portioner

Du behöver

  • 1 ankarstock eller annan kavring
  • 100 g fetaost eller vanlig mjukost
  • 1 knippe dill
  • 1 knippe rädisor
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

Skiva kavringen och skär varje skiva i fyra bitar. Mosa fetaosten eller använd vanlig mjukost och bred på brödet. Finhacka dillen samt rädisorna. Doppa de bredda brödbitarna i en blandning av rädis- och dillhack. Salta och peppra lätt. Servera som entré eller drinktilltugg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top