Salta snittar

Du behöver 8 skiva formfranska smör 5 st tomater 16 st ansjovisfiléer 3.5 msk kapris 1 tsk oregano svartpeppar 200 g grevéost Gör så här...

Tillagningstid: 20 minuter
16 portioner

Du behöver

  • 8 skiva formfranska
  • smör
  • 5 st tomater
  • 16 st ansjovisfiléer
  • 3.5 msk kapris
  • 1 tsk oregano
  • svartpeppar
  • 200 g grevéost

Gör så här

1
Sätt ugnen på 250 grader. Lägg brödskivorna på plåt och bred tunt med smör på dem. Dela varje skiva i två snittar.

2
Skiva tomaterna och lägg en skiva på varje snitt. Lägg på en ansjovisfilé på varje och strö över lite kapris. Krydda med oregano och peppar. Lägg på generöst med ostskivor. Grädda snittarna cirka 5 minuter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top