Gör så här
1
Dela kycklingbrösten längs med, men låt dem hänga ihop i ena sidan så att de blir dubbelt så stora – som en schnitzel. Banka ut dem något (använd näven om du saknar köttklubba). Riv osten över köttet och fördela dragonbladen ovanpå. Salta och peppra. Rulla samman till rulader. Slå in ruladerna i var sin bit plastfilm och knyt eller vik in ändarna.
2
Koka upp vatten i en panna och lägg ner kycklingruladerna. Låt dem sjuda 15-20 minuter. Lyft upp dem med hålslev och låt dem kallna i filmen.
3
Klyv och kärna ur paprikan. Lägg ner den i det kokande vattnet och sjud den mjuk, cirka 15 minuter. Ta upp och mixa paprikan till puré med olja, pressad vitlök och valnötter (blir slätare i mixer än i matberedare).
4
Skiva de kalla kycklingruladerna tunt och lägg upp dem på tallrikar tillsammans med paprikakräm och sallad av rödlök, pyttesmå melonkulor samt friséesallat.
Kycklingen kan tillagas ett par dagar i förväg, paprikakrämen håller en vecka i kylen.
Perfekt som förrätt till rosépepparstekt marulk och desserten apelsin- och jordgubbssoppa.