Läsar-recept

Fisksoppa med curry

Du behöver 1 st purjolök 1 st röd paprika smör 1 msk curry 1 st kajennpeppar gnutta 2 msk tomatpuré 1 l vatten 1 pkt...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st purjolök
  • 1 st röd paprika
  • smör
  • 1 msk curry
  • 1 st kajennpeppar gnutta
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 l vatten
  • 1 pkt fisk skuren i bitar
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • 1 st crème fraîche

Gör så här

Hacka lök och paprika och fräs i lite smör. Blanda ner kryddorna och tomatpurén. Häll i vatten och koka upp. Lägg i fiskbitarna och buljongtärningen och låt koka i 15 minuter tills fisken är klar. Rör i crème fraîche och smaka av med salt.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top