Äpplen och rosmarin i vinäger

Du behöver äpplen rosmarinkvistar vinäger Gör så här Tvätta äpplena och torka dem. Varva dem med rosmarinkvistar i ett vackert stort glas. Fyll upp med...


0 portioner

Du behöver

  • äpplen
  • rosmarinkvistar
  • vinäger

Gör så här

Tvätta äpplena och torka dem. Varva dem med rosmarinkvistar i ett vackert stort glas. Fyll upp med vinäger.


Kommentar:
Välj fasta och oskadade frukter (äpplen och päron) till inläggning. Skala frukten och lägg den efterhand i kallt vatten med några citronskivor i så att de behåller färgen.
Ett recept från Rosendals Trädgårdscafé. För fler recept, klicka på rubrikerna nedan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top