Läsar-recept

Siksallad

Du behöver sik rökt potatis kokt tärnad 2 st hårdkokta ägg 3 dl gräddfil dill Gör så här 1 Ta sik och potatis i önskad...


6 portioner

Du behöver

  • sik rökt
  • potatis kokt tärnad
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 3 dl gräddfil
  • dill

Gör så här

1
Ta sik och potatis i önskad mängd. Bena ur fisken och skär den i bitar. Hacka äggen.

2
Blanda alla ingredienser utom dillen. Hacka dillen och strö över.

3
Gott som förrätt!


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top