Rågbrödsmacka med älgkött

Du behöver 1-2 skivor rågbröd (lättmargarin) sallatsblad 1 kokt kall potatis, skivad 1 tomat, skivad ca 75 g rökt älgkött eller liknande svartpeppar 1/2 dl...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1-2 skivor rågbröd
  • (lättmargarin)
  • sallatsblad
  • 1 kokt kall potatis, skivad
  • 1 tomat, skivad
  • ca 75 g rökt älgkött eller liknande
  • svartpeppar
  • 1/2 dl vispad grädde
  • 1-2 msk grovriven pepparrot
  • 1 krm salt

Gör så här

Bred eventuellt ett tunt lager lättmargarin på brödet. Placera sallatsbladen, potatisen, tomaten och köttet ovanpå. Smaka av grädden med pepparrot (efter din egen smak) och salt. Toppa brödet med grädden.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top