Läsar-recept

Äsas sallad

Du behöver 1 st isbergssalladhuvud 1 st schalottenlök salt peppar 1 msk vatten 1 msk olja 3 msk crème fraîche Gör så här 1 Dela...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st isbergssalladhuvud
  • 1 st schalottenlök
  • salt
  • peppar
  • 1 msk vatten
  • 1 msk olja
  • 3 msk crème fraîche

Gör så här

1
Dela och skölj salladen. Riv den i bitar.

2
Hacka löken. Blanda med salladen.

3
Blanda ihop vatten, olja och crème fraîche, gärna i en shaker.

4
Blanda med salladen, använd händerna och blanda noga.

5
Låt stå kallt en stund.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top