Ansjovisentré

Du behöver 2 st gelatinblad 2 dl crème fraîche 10 st ansjovisfiléer hackade 3 msk purjolök finstrimlat 5 st kavring 5 st ansjovisfiléer hela dillkvistar...


4 portioner

Du behöver

  • 2 st gelatinblad
  • 2 dl crème fraîche
  • 10 st ansjovisfiléer hackade
  • 3 msk purjolök finstrimlat
  • 5 st kavring
  • 5 st ansjovisfiléer hela
  • dillkvistar

Gör så här

1
Blötlägg och smält gelatin enligt anvisning på påsen. Låt det svalna lite och blanda med crème fraîche, hackad ansjovis och purjo. Låt blandningen stå kallt några timmar och bli fast. Ta ut rundlar ur kavringskivorna och skeda upp ansjovismassa på varje.

2
Garnera med hela filéer och dill.


Kommentar:
Fler exempel på entrérätter hittar du om klickar på länkarna nedan!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top