Råkostsallad till fiskgratäng

Du behöver 1 st fiskgratäng ca 600 g Sallad: 2 st morötter 1 st äpple 2 st rödbetor små Dressing: 1 msk olja + 1...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 1 st fiskgratäng ca 600 g

Sallad:

2 st morötter
1 st äpple
2 st rödbetor små

Dressing:

1 msk olja + 1 msk limesaft
0.5 krm svartpeppar
1 tsk senap söt

Gör så här

1
Fiskgratäng finns ofta till extrapris. Grädda fiskgratängen enligt anvisning på förpackningen.

2
Skala och råriv morötter och rödbetor. Tvätta och kärna ur äpplet. Grovriv det med skalet på. Lägg upp på assiett i fält. Rör samman dressingen och droppa över.


Kommentar:
Spara tid:
Lägg över fryst fiskgratäng i ett ugnssäkert och mikrotåligt fat. Tina och värm delvis i mikron. Sätt därefter in i ugnen och grädda till fin färg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top