Sprödbakad torsk med frukt

Du behöver torsk (gärna sprödbakad torskfilé från frysdisken) 1.5 msk olja 1 st potatis kokt, varm eller kall 1 st frukt (melon, druvor och tamarillo)...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • torsk (gärna sprödbakad torskfilé från frysdisken)
  • 1.5 msk olja
  • 1 st potatis kokt, varm eller kall
  • 1 st frukt (melon, druvor och tamarillo)
  • 1/2-1 dl kesella
  • 1/2-1 dl örter valfria färska klippta

Gör så här

Laga torskfilén enligt anvisningarna på förpackningen. Servera med potatis, färsk frukt och kesella som blandats med örtkryddorna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top