Ananas-kokossallad

Du behöver 2 st burk skivad konserverad ananas i juice 3.5 st rödlök eller gula lökar 2 st paprikor gröna 1 st habanero pepparfrukt 2...

Tillagningstid: 20 minuter
10 portioner

Du behöver

  • 2 st burk skivad konserverad ananas i juice
  • 3.5 st rödlök eller gula lökar
  • 2 st paprikor gröna
  • 1 st habanero pepparfrukt
  • 2 dl kokosflingor
  • limefrukt saften av 2-3
  • 1/2-1 tsk salt

Gör så här

1
Skär ananasen i små bitar. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka paprikan. Skär habaneropepparn i mycket små bitar. Pröva med lite i taget. Lägg en plastpåse på den så att du slipper ta i den starka frukten med

2
händerna. Lägg allt i en skål. Häll över kokosflingorna. Dela limefrukterna och pressa över salladen. Krydda med salt. Rör om.


Kommentar:
Gör en kubansk buffé tillsammans med nedanstående recept

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top