Du behöver
- 300 g bogfläsk
- 1 st röd paprika
- 1 st paprika gul
- 500 g champinjoner färska
- 2 st gula lökar
- 1 st bambuskott brk
- 1 st vattenkastanjer brk
- minimajs burk
- 4 st fefferoni
- 2 st vitlöksklyftor
Sås:
2.5 dl chilisås
4 msk soja
1 st buljongtärning
Gör så här
1
Strimla köttet i lämplig storlek.
2
Rensa paprikorna och skiva dem. Rengör champinjonerna och skiva dem. Hacka löken.
3
Fräs allt i en het panna eller wok.
4
Tillsätt bambuskott, vattenkastanjer och eventuellt minimajs (dela gärna minimajsen i mindre bitar). Klipp över fefferonin. Pressa över vitlöken.
5
Häll över chilisåsen, sojan och buljontärningen. Låt puttra i cirka 20 minuter.
6
Servera med jasminris.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.