Läsar-recept

Romsås till grillat eller bakad potatis

Du behöver 1 st rödlök stor 1 st röd paprika 5 dl crème fraîche 3.5 msk majonnäs 2 st vitlöksklyftor 1 st stenbitsrom burk svart...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st rödlök stor
  • 1 st röd paprika
  • 5 dl crème fraîche
  • 3.5 msk majonnäs
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st stenbitsrom burk svart
  • salt och peppar

Gör så här

Hacka rödlöken och paprikan i små bitar. Blanda försiktigt i crème fraîche och majonnäs. Pressa i vitlök, blanda sist i rom. Salta och peppra.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top