Björnbärsvinägrett

Du behöver 1 dl balsamvinäger 2 dl olivolja 1.5 tsk dijonsenap ljus 1 msk honung 1 nypa rosépeppar svartpeppar salt, oregano 2 msk björnbär tinade...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 dl balsamvinäger
  • 2 dl olivolja
  • 1.5 tsk dijonsenap ljus
  • 1 msk honung
  • 1 nypa rosépeppar
  • svartpeppar salt, oregano
  • 2 msk björnbär tinade

Gör så här

Mixa alla ingredienserna i matberedare till en slät sås. Garnera med björnbär. God till en enkel sallad av blandade blad.


Kommentar:
Receptet kommer från Långängens gård på Lidingö. Fler recept, se länkar nedan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top