Du behöver
- 500 g köttfärs
- tacokrydda (i påse)
- vatten
- 1 dl crème fraîche
- 1 dl filmjölk
- 1-2 vitlöksklyftor
- 1 liten bit purjolök
- 2 gula lökar
- 2-3 tomater
- isbergssallad
- ost
- 1 burk majs
- tacosås på burk
- tacoskal
Gör så här
1
Bryn färsen och blanda ner krydda och vatten enligt anvisning på förpackningen, puttra tills vattnet dunstat.
2
Blanda crème fraîche med filmjölk till en lagom konsistens, pressa ner vitlök efter eget tycke och smak. Finhacka ett par centimeter purjo och blanda ner. Sätt in såsen in i kylen och vänta på att resten blir färdigt.
3
Hacka lök, tomater och sallad. Riv osten. Häll upp allt i små skålar var för sig, även majsen, och servera med tacosås och tacoskal.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.