Pistou

Du behöver persilja ca 1 liter blad av och basilika 1 tsk salt 1 dl olivolja 3 st vitlöksklyftor Parmesan ca 1 dl färskriven Gör...


0 portioner

Du behöver

  • persilja ca 1 liter blad av och basilika
  • 1 tsk salt
  • 1 dl olivolja
  • 3 st vitlöksklyftor
  • Parmesan ca 1 dl färskriven

Gör så här

1
Blanda basilika- och persiljebladen med salt i mixern.

2
Droppa i oljan när mixern går och blanda till sist i vitlöken och osten. Smaka av!


Kommentar:
För fler av Hus & Hems julrecept, klicka på länkarna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top