Kallskänkans senapssås

Du behöver 1/2 burk (125 g) kesella 1/2 msk balsamvinäger 1 msk fransk senap 1 msk flytande honung 1 msk olivolja 2 msk finskuren dill...


4 portioner

Du behöver

  • 1/2 burk (125 g) kesella
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • 1 msk fransk senap
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk finskuren dill (till fisk/sill) eller 2 msk finskuren slätbladig persilja (till skinka)

Gör så här

Rör samman alla ingredienser och låt såsen stå i kylskåpet minst en halvtimme före servering, så att smakerna hinner blanda sig.


Kommentar:
För fler senapsrecept se länkarna!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top