Varm kavaljertortilla

Du behöver 3 dl crème fraîche 1 kruka basilika som hackas 200 g lagrad ost (kavaljer), riven 1 msk hackad gräslök 4 skiva tunnbröd mjukt...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3 dl crème fraîche
  • 1 kruka basilika som hackas
  • 200 g lagrad ost (kavaljer), riven
  • 1 msk hackad gräslök
  • 4 skiva tunnbröd mjukt
  • smör

Gör så här

Mixa crème fraîche med basilika, ost och gräslök. Bred krämen på två av tunnbröden. Placera de andra två bröden som lock ovanpå krämen. Stek bröden och dela dem sedan diagonalt.


Kommentar:
Vi bjuder på osträtter i massor – duka upp en buffé med rätterna nedan!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top