Du behöver
- 2 st äggulor
- 1 dl florsocker
- 2 dl vispgrädde
- 0.5 st kokos påse
Gör så här
1
Vispa äggulor och florsocker riktigt pösigt, helst med elvisp. Vispa grädden till hårt skum. Ta undan 1/2 dl av kokosen till garnering. Blanda ner resterande kokos i äggsmeten och blanda medgrädden.
2
Häll parfaitsmeten i portionsformar. Täck med plastfilm och ställ in i frysen. Den är frusen efter ca 3 tim.
3
Rosta kokosen till garnering i en torr stekpanna på hög värme under omrörning. Ta fram parfaiten ca 5 min innan den ska serveras. Stjälp upp den på ett fat och strö över den rostade kokosen. Garnera ev med bitar av papaya och mango.
Ett inslag i “Meny från hela världen” som ingår i temafesten “Liten fest för familj och släkt”. Fler festidéer hittar du om du klickar på “Temafester” i Kökets vänstermeny.