Nachos med ost och oliver

Du behöver 20 st nachochips 1 dl salsa eller mild 20 st oliver stora gröna 1.5 dl riven ost Gör så här 1 Lägg nachipsen...


4 portioner

Du behöver

  • 20 st nachochips
  • 1 dl salsa eller mild
  • 20 st oliver stora gröna
  • 1.5 dl riven ost

Gör så här

1
Lägg nachipsen på en bakpappersklädd plåt. Bred på salsan. Lägg en oliv på varje nachips. Strö över osten. Gratinera i 250°C, ca 5 min, tills osten smält och börjar få fin färg.

2
Serveras ljumma.


Kommentar:
Ett inslag i menyn “Latinska influenser” som ingår i temafesten “Sparkalas för tidspressade festprissar”.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top