Pepparrotscrème

Du behöver 2 msk pressad citron 2.5 msk riven pepparrot 4 dl lätt crème fraiche 1 tsk salt 0.5 dl persilja finhackad Gör så här...


10 portioner

Du behöver

  • 2 msk pressad citron
  • 2.5 msk riven pepparrot
  • 4 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl persilja finhackad

Gör så här

Blanda citron, pepparrot och crème fraiche. Täck och ställ i kylskåp några timmar innan servering.


Kommentar:
Ett inslag i menyn “Buffé med rimmad örtkyckling” som ingår i temafesten “Knyt ihop ett kalas”.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top