Du behöver
- 2 msk pressad citron
- 2.5 msk riven pepparrot
- 4 dl lätt crème fraiche
- 1 tsk salt
- 0.5 dl persilja finhackad
Gör så här
Blanda citron, pepparrot och crème fraiche. Täck och ställ i kylskåp några timmar innan servering.
Du behöver 2 msk pressad citron 2.5 msk riven pepparrot 4 dl lätt crème fraiche 1 tsk salt 0.5 dl persilja finhackad Gör så här...
Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.
Börja prenumerera på Icakuriren idag.
Ett inslag i menyn “Buffé med rimmad örtkyckling” som ingår i temafesten “Knyt ihop ett kalas”.