Du behöver
- Botten:
1 dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
125 g smör
1 msk vatten
Fyllning:
1 trekant ädelost, 140 g
1 burk (250 g) kesella gourmet
1 papaya
1 liten påse flagad mandel
Gör så här
1
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i en pajform, gärna med löstagbar botten, 22 cm i diameter. Nagga den och klä kanten med en folieremsa. Grädda pajskalet 10 minuter. Ta bort folien och grädda ytterligare 5 minuter.
2
Låt pajskalet svalna. Riv osten och blanda den med kesella. Fyll pajskalet med ostkrämen. Halvera, kärna ur och skiva papayafrukten. Rosta mandelspånen på svag värme i stekpannan. Garnera med papaya och mandelspån.
3
Ställ kakan kallt tills det är dags för servering.