Krämig dressing med sälta

Du behöver 1 ägg 1 vitlöksklyfta 2 ansjovisfiléer 1 dl olja 1 msk ansjovisspad 1 krm kajennpeppar 1 dl gräddfil Gör så här Koka ägget...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 1 ägg
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 ansjovisfiléer
  • 1 dl olja
  • 1 msk ansjovisspad
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 dl gräddfil

Gör så här

Koka ägget bara en minut och låt svalna. Gröp ur ägget och mixa tillsammans med vitlök och ansjovis. Tillsätt oljan lite i taget. Smaksätt med ansjovisspad och kajennpeppar. Rör sist i gräddfilen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top