Grillad entrecôte

Du behöver 4 st entrecôte 2 msk flytande margarin salt och svartpeppar Vitlökshollandaise: 4 msk hollandaisesås 1 st vitlöksklyfta pressad 2 st tabasco stänk persiljeblad...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st entrecôte
  • 2 msk flytande margarin
  • salt och svartpeppar

Vitlökshollandaise:

4 msk hollandaisesås
1 st vitlöksklyfta pressad
2 st tabasco stänk
persiljeblad till garnering

Gör så här

1
Pensla köttskivorna med margarin och grilla dem ungefär 2 minuter på varje sida. Lägg över på varma tallrikar. Strö på salt och peppar. Låt köttet få vila ett par minuter innan det serveras.

2
Rör samman hollandaise, vitlök och tabasco – detta blir en variant av aïoli – att klicka på varje entrecôte.


Kommentar:
Receptet är hämtat från Icakurirens grillspecial. För fler grillrecept se “passar till”.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top