Chili- och basilikamarinad

Du behöver 5 dl rapsolja 2 röda spanska pepparfrukter, delade och urkärnade 1 1/2 dl kalvfond (ej koncentrat) 1 1/2 msk paprikapulver 1/2 kruka basilika,...


7 portioner

Du behöver

  • 5 dl rapsolja
  • 2 röda spanska pepparfrukter, delade och urkärnade
  • 1 1/2 dl kalvfond (ej koncentrat)
  • 1 1/2 msk paprikapulver
  • 1/2 kruka basilika, endast bladen

Gör så här

Värm upp oljan. Tillsätt pepparfrukterna. Låt stå 5 timmar. Tillsätt därefter fond, paprikapulver och basilikablad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top