Citrongräs- och ingefärsmarinad

Du behöver 5 dl rapsolja 2 stånd citrongräs, delade 25 g färsk ingefära i bitar 1/2 kruka citronmeliss, endast bladen 1 1/2 dl vitt vin...


7 portioner

Du behöver

  • 5 dl rapsolja
  • 2 stånd citrongräs, delade
  • 25 g färsk ingefära i bitar
  • 1/2 kruka citronmeliss, endast bladen
  • 1 1/2 dl vitt vin

Gör så här

Värm upp oljan. Tillsätt citrongräs, ingefära och citronmelissblad. Låt stå ett dygn. Tillsätt därefter vitt vin.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top