Fänkåls- och stjärnanismarinad

Du behöver 5 dl rapsolja 1 msk hel stjärnanis 1/2 fänkålsstånd, hackat 2 kvistar (ca 25 g) dill 1 msk pernod 1 dl vitt vin...


7 portioner

Du behöver

  • 5 dl rapsolja
  • 1 msk hel stjärnanis
  • 1/2 fänkålsstånd, hackat
  • 2 kvistar (ca 25 g) dill
  • 1 msk pernod
  • 1 dl vitt vin

Gör så här

Värm upp oljan. Tillsätt stjärnanis, fänkål och dill. Låt stå ett dygn. Tillsätt därefter pernod och vitt vin.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top