Timjankryddad paprikasallad

Du behöver 2 stora röda paprikor 1 gul lök 2 lagerblad 1 timjankvist 1 vitlöksklyfta salt och peppar 2 tsk olivolja Gör så här Grovhacka...


4 portioner

Du behöver

  • 2 stora röda paprikor
  • 1 gul lök
  • 2 lagerblad
  • 1 timjankvist
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  • 2 tsk olivolja

Gör så här

Grovhacka paprika och lök. Koka ihop dem med lagerblad, timjan och delad vitlök under lock på medelvärme tills paprikabitarna fallit samman. Rör om och smaka av med salt och peppar. Droppa olja över vid servering. Kan serveras ljummen eller kall.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top