Dijonsenapssmör

Du behöver 200 g smör rumstempererat 2 msk schalottenlök finhackad 1 msk dijonsenap 3 msk persilja finhackad slätbladig Gör så här Vispa samman alla ingredienserna...


4 portioner

Du behöver

  • 200 g smör rumstempererat
  • 2 msk schalottenlök finhackad
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk persilja finhackad slätbladig

Gör så här

Vispa samman alla ingredienserna till ett lent och mjukt smör. Forma till en “korv” och linda in i folie. Lägg den i kylen eller frysen.


Kommentar:
Hemma bäst har dukat upp till en härlig grillmeny. Se “passar till” för övriga recept.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top