Sommarwok

Du behöver 13 st färskpotatisar små 2 st rödlökar 1 st knippe rädisor 25 g smör eller margarin 200 g sockerärter 15 st spenatblad 3...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 13 st färskpotatisar små
  • 2 st rödlökar
  • 1 st knippe rädisor
  • 25 g smör eller margarin
  • 200 g sockerärter
  • 15 st spenatblad
  • 3 msk dill finhackad

Gör så här

Dela eller skiva potatisen. Skala och skiva rödlöken och skiva rädisorna. Lägg smöret i woken, lägg i lök och ärter när det fräser ordentligt om smöret. Stek och rör om hela tiden. Tillsätt rädisor, spenat och dill. Smaka av med lite salt och peppar. Servera som tillbehör till grillade köttbitar eller varför inte till grillad makrill.


Kommentar:
Hemma bäst har dukat upp till en härlig grillmeny. Se “passar till” för övriga recept.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top