Päronsallad med parmesan

Du behöver 1 st rucolasallad ask 4 st päron mogna 1 st citron klyfta parmesanost ca 300 g 2 msk olivolja 100 g valnötskärnor Gör...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st rucolasallad ask
  • 4 st päron mogna
  • 1 st citron klyfta
  • parmesanost ca 300 g
  • 2 msk olivolja
  • 100 g valnötskärnor

Gör så här

1
Skölj salladen och låt rinna av väl. Lägg upp den på ett fat. Skala päronen och skär dem i bitar. Lägg dem på salladen och pressa citronsaft över päronen.

2
Skär osten i lite grova bitar eller skiva den med osthyvel och lägg på. Ringla över lite olivolja och strö över valnötskärnor.


Kommentar:
Det här är ett recept som Anna Maria Corazza Bildt bjuder på.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top