Flarn

Du behöver 0.5 dl äggvita 0.5 dl strösocker 0.5 krm salt 0.5 dl vetemjöl Gör så här Vispa äggvitan och sockret. Blanda med salt och...

Tillagningstid: 20 minuter
15 portioner

Du behöver

  • 0.5 dl äggvita
  • 0.5 dl strösocker
  • 0.5 krm salt
  • 0.5 dl vetemjöl

Gör så här

Vispa äggvitan och sockret. Blanda med salt och mjöl. Pensla ut av smeten till flarn på en silikonplatta eller på smort bakplåtspapper. Grädda i 200 graders ugnsvärme 5-6 minuter.


Kommentar:
Vår höstliga festmeny är komponerad av islänningen Gardar Gislason, köksmästare på Sfärens Konferens i Solna. För fler höstrecept, klicka på länkarna nedan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top