Sparrismousse

Du behöver 15 st sparris (går bra med frysta) 0.5 msk basilika hackad 0.5 dl olivolja 0.5 dl rapsolja salt svartpeppar Gör så här 1...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 15 st sparris (går bra med frysta)
  • 0.5 msk basilika hackad
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 dl rapsolja
  • salt svartpeppar

Gör så här

1
Mixa alltsammans och smaka av.

2
Låt stå kallt.


Kommentar:
Vår höstliga festmeny är komponerad av islänningen Gardar Gislason, köksmästare på Sfärens Konferens i Solna. För fler höstrecept, klicka på länkarna nedan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top