Du behöver
- 15 st sparris (går bra med frysta)
- 0.5 msk basilika hackad
- 0.5 dl olivolja
- 0.5 dl rapsolja
- salt svartpeppar
Gör så här
1
Mixa alltsammans och smaka av.
2
Låt stå kallt.
Du behöver 15 st sparris (går bra med frysta) 0.5 msk basilika hackad 0.5 dl olivolja 0.5 dl rapsolja salt svartpeppar Gör så här 1...
Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.
Börja prenumerera på Icakuriren idag.
Vår höstliga festmeny är komponerad av islänningen Gardar Gislason, köksmästare på Sfärens Konferens i Solna. För fler höstrecept, klicka på länkarna nedan.