Stekta bitare med bostonsås

Du behöver 2 st potatis 4 st bitare eller andra fiskpinnar 1 msk smör eller margarin 1 st morot + 1 liten rödbeta + 1...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 st potatis
  • 4 st bitare eller andra fiskpinnar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st morot + 1 liten rödbeta + 1 äpple

Sås:

3 msk bostongurka
1 msk lättmajonnäs
3 st tabasco stänk

Gör så här

1
Borsta och skiva potatisarna. Lägg dem i en mikrotålig form med 2 msk vatten. Täck med en tallrik eller plastfolie. Mikra på full effekt 3 1/2 minut. Låt dem stå övertäckta medan fisken steks enligt anvisning på förpackning.

2
Skala och riv under tiden morot, rödbeta och äpple.

3
Rör samman bostongurka och majonnäs. Smaka av till kryddhett sting med tabasco.

4
Garnera de stekta bitarna med potatisskivor och klicka såsen ovanpå. Lägg en nypa rivsallad bredvid.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top