Kapris- och rucolapesto

Du behöver 2 vitlöksklyftor 1 ask rucolasallad 1 knippe bladpersilja 2 msk kapris 1/2 dl olivolja salt och svartpeppar Gör så här Skala vitlöksklyftorna och...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 ask rucolasallad
  • 1 knippe bladpersilja
  • 2 msk kapris
  • 1/2 dl olivolja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

Skala vitlöksklyftorna och stöt dem i mortel tillsammans med rucola, persiljeblad och kapris. Tillsätt oljan i en fin stråle. Smaka av med salt och lite svartpeppar. Servera till bröd.


Kommentar:
Välj bröd till som passar vid ev allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top