Syltade kantareller

Du behöver 500 g kantareller rensade Lag: 5 dl vatten 2 dl ättiksprit 12 % 2 dl strösocker 1 st morot liten i skivor 1...


0 portioner

Du behöver

  • 500 g kantareller rensade

Lag:

5 dl vatten
2 dl ättiksprit 12 %
2 dl strösocker
1 st morot liten i skivor
1 st lök liten gul i skivor
2 st lagerblad
10 st vitpepparkorn
1 krm malen ingefära

Gör så här

Koka lagen 25 minuter. Tillsätt kantarellerna och koka ytterligare 20 minuter. Förvara svalt i burkar med tättslutande lock.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top