Rostade pumpakärnor

Du behöver pumpakärnor salt chilipulver ev. Gör så här Skölj pumpakärnor noga i vatten. Om kärnorna är torra, lägg dem i blöt ett tag. Lägg...


4 portioner

Du behöver

  • pumpakärnor
  • salt
  • chilipulver ev.

Gör så här

Skölj pumpakärnor noga i vatten. Om kärnorna är torra, lägg dem i blöt ett tag. Lägg kärnorna i ett lager på papprad plåt, strö över salt och gärna chilipulver och rosta dem i 175 grader varm ugn i 20-30 minuter, till de är gyllene och helt genomtorra. Förvaras i tät burk.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top