Du behöver
- 2 dl dijonsenap
- 0.5 dl honung
- 2 msk pressad apelsinsaft
- 1 msk apelsinskal fint rivet
- 2 tsk pressad citronsaft
Gör så här
Blanda allt och ös upp i små burkar.
Du behöver 2 dl dijonsenap 0.5 dl honung 2 msk pressad apelsinsaft 1 msk apelsinskal fint rivet 2 tsk pressad citronsaft Gör så här Blanda...
Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.
Börja prenumerera på Icakuriren idag.
Citronsenapen är hållbar ca 2 veckor om den förvaras svalt.
Det här receptet ingår i Susanna Lundbladhs julbord, specialkomponerat för jul.hemma.net. För fler recept klicka på länkarna!