Citronsenap

Du behöver 2 dl dijonsenap 0.5 dl honung 2 msk pressad apelsinsaft 1 msk apelsinskal fint rivet 2 tsk pressad citronsaft Gör så här Blanda...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl dijonsenap
  • 0.5 dl honung
  • 2 msk pressad apelsinsaft
  • 1 msk apelsinskal fint rivet
  • 2 tsk pressad citronsaft

Gör så här

Blanda allt och ös upp i små burkar.


Kommentar:
Citronsenapen är hållbar ca 2 veckor om den förvaras svalt.
Det här receptet ingår i Susanna Lundbladhs julbord, specialkomponerat för jul.hemma.net. För fler recept klicka på länkarna!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top