Syrlig rödkålssallad

Du behöver 5 dl rödkål fint skivad 2 msk russin 2 msk solrosfrön Sås: 2 dl gräddfil 1 msk äppelcidervinäger 1 st vitlöksklyfta pressad örtsalt...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 5 dl rödkål fint skivad
  • 2 msk russin
  • 2 msk solrosfrön

Sås:

2 dl gräddfil
1 msk äppelcidervinäger
1 st vitlöksklyfta pressad
örtsalt
1 tsk riven pepparrot

Gör så här

Blanda rödkål, russin och solrosfrön med såsen. Forma salladen i en skål och stjälp upp den.


Kommentar:
Klicka på länkarna för fler vegetariska julfrestelser!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top