Kokosmaränger

Du behöver blockchoklad ca 100 g mörk 50 st maränger vita eller rosa 50 g riven kokos Gör så här Bryt chokladen i bitar i...

Tillagningstid: 20 minuter
50 portioner

Du behöver

  • blockchoklad ca 100 g mörk
  • 50 st maränger vita eller rosa
  • 50 g riven kokos

Gör så här

Bryt chokladen i bitar i djup tallrik, mikra den smält på full effekt 1 minut, rör om. Doppa en maräng i sänder till hälften först i smält choklad, sedan i kokosflingor. Låt chokladen stelna. Förvaras i rumstemperatur.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top