Ostmästarens whiskycheddar

Du behöver 3 dl cheddarost grovriven 0.5 dl whisky god Till servering: hackad rödlök blekselleri strimlad Gör så här Kör 1 dl av den rivna...


4 portioner

Du behöver

  • 3 dl cheddarost grovriven
  • 0.5 dl whisky god

Till servering:

hackad rödlök
blekselleri strimlad

Gör så här

Kör 1 dl av den rivna osten i mixer eller matberedare med whiskyn. Blanda med resten av osten, packa i en skål och täck med plastfolie. Låt stå och mogna över natten. Garnera med lite hackad rödlök och strimlad selleri. Servera med mörkt bröd eller grova kex.


Kommentar:
Välj bröd eller kex till som passar vid ev. allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top