Sardellhalvmånar

Du behöver 12 pumpernickelrundlar 1 ask sardeller, ca 30 g 1 msk småkapris 1 msk kesella eller crème fraîche 24 stora kaprisar till garnering Gör...

Tillagningstid: 20 minuter
24 portioner

Du behöver

  • 12 pumpernickelrundlar
  • 1 ask sardeller, ca 30 g
  • 1 msk småkapris
  • 1 msk kesella eller crème fraîche
  • 24 stora kaprisar till garnering

Gör så här

Halvera rundlarna. Låt sardellerna rinna av något och mixa dem sedan med småkapris. Vänd i kesella och bred smeten på halvmånarna. Dekorera med stor kapris och servera gans-ka snart, annars torkar brödet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top