Silversked i mun

Du behöver 50 g chèvre-ost 1 msk flytande honung kajennpeppar 8-10 halva valnötskärnor Gör så här Skrapa varje sked toppigt full med ostens inkråm, lämna...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 50 g chèvre-ost
  • 1 msk flytande honung
  • kajennpeppar
  • 8-10 halva valnötskärnor

Gör så här

Skrapa varje sked toppigt full med ostens inkråm, lämna den sega kanten. Pensla osttopparna med honung och krydda dem prickiga med kajennpeppar. Stick en halv valnötskärna i varje skeds fyllning och servera snarast.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top